Ajánó (Nagyváradi Erzsébet)

 2011.05.04. 19:49

    Kinek ajánlom ezt a kötetet? Mindenkinek, aki valaha volt, épp most az, vagy szándékozik középiskolás lenni Ezekben a versekben benne van minden, ami jellemzi ezt az életkort-és helyzetet. Számomra fájdalmasan megható az a furcsa báj, hogy amikor olvasom őket visszarepítenek abba a gondtalannak hitt állapotba. Ilyenkor szembesül vele az ember, hogy ott, és akkor mennyire másképp láttuk a világot. A gondtalanságnak nevezett évek alatt sok minden megfordult a fejünkben - minimum naponta egy világmegváltás - de a gondtalanság meg sem fordult a fejünkben, hisz tele voltunk gondokkal, problémákkal, mert az örömöket és a boldogságot magától érthetőnek vettük.
Mert tudtuk, hogy ez jár nekünk.
    Ebben a verseskötetben benne van minden, az érzések kavalkádjának összes rapszodikussága, mert nem lehetett másképp. Csodálatos sokszínűség és gazdag érzelem világ jellemzi, mivel ettől szép, nehéz és fájdalmas ez az életkor.
    Ajánlom tehát mindenkinek, mert bizsergetően jó érzés szavakban találkozni az érzéseinkkel.

Nagyváradi Erzsébet - színművésznő

Címkék: ajánló nagyváradi erzsébet

A bejegyzés trackback címe:

https://vassveronika.blog.hu/api/trackback/id/tr12877948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása